Hemmeligheden ligger i detaljen

Et arrangement er ikke bare en fest. Det er en helhedsoplevelse, som skal leve længe efter, at lyset er slukket.

Derfor er det vigtigt at have øje for alle de detaljer, der hæver et arrangement til en sand event. Og det kræver en overordentligt veludviklet koordineringssans ...

Hos CLOVER er vi specialister i eventmanagement. Vi skaber ægte oplevelser, der giver dig og dine gæster minder for livet. Vi er din sikkerhed for et vellykket arrangement, hvor der er tænkt på det hele.

Det eneste, du skal gøre, er at nyde begivenhedernes gang.

Vi udvikler, planlægger og gennemfører alle typer events – altid gennemstruktureret, kreativt og med stor forståelse for, hvordan vi hver gang skaber den mest individuelle oplevelse. Vores kunder spænder vidt og bredt – danske og internationale virksomheder, men også privatpersoner er repræsenteret på den lange liste.

Vi er stolte af, at vores professionalisme, kreativitet og omhu i planlægning og afvikling, afspejles i vores kunders udtalte tilfredshed med de gennemførte arrangementer.

Turning a Vision into Reality

Mette Poulsen
Founder

CREW

Med kendskab til en masse dygtige freelancere i branchen, gør at vi altid stiller op med de bedst egnede til opgaven, uanset om I skal bruge catering, fotografer, kreative, tjenere, praktisk assistance eller meget andet. 

Clover  Crew

Hyldegårdsvej 34

2920 Charlottenlund

Danmark

Tel: +45 51 24 98 06

info@clover.dk

© 2016 Clover ApS

 

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon